Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje
(1) 2 3 4 5 »
Originele afbeeldingIn Kamperland komt de Sint op 2 december aan. Onder begeleiding van de Dikk├╗h Nekk├╗h Bent gaan we naar het Casembroothuis. Om 14.15 uur start de theatershow "Het wonderboek van de Sint". Kinderen t/m groep 8 zijn van harte welkom!
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingGezellige kerstfair in het kerkje van Kats op zondag 10 december van 11.00 tot 16.00 uur. Alle inkomsten zijn voor de broodnodige renovatie van het Kerkje en het Nieuw-Zeelandhuis. Met onder andere:
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingZaterdag 28 oktober wordt de jaarlijkse Halloweenoptocht in Colijnsplaat georganiseerd door Brassband Wilhelmina. Op een kar gezeten en al spelend, trekken de muzikanten langs de huizen gevolgd door alle griezelig uitgedoste kinderen. Start is om 19.00 uur bij De Brug.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingOp zaterdag 16 september van 10.00 tot 17.00 uur organiseert de Pompoenwinkel zijn jaarlijkse Pompoendag. Deze dag wordt gehouden aan de Geersdijkseweg 20 te Geersdijk. De kas met hangende fleskalebassen is niet eerder zo mooi geweest.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingOp zaterdag 2 september vindt het Boerenontbijt voor nieuwe inwoners plaats vanaf 9.00 uur in Proefboerderij de Rusthoeve (Noordlangeweg 42 Colijnsplaat). Dit ontbijt is voor nieuwe inwoners die zich sinds 1 augustus 2016 op Noord-Beveland hebben gevestigd. De ingredi├źnten worden geleverd door de plaatselijke ondernemers.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingGa heerlijk zwemmen in het Wissebad te Wissenkerke! Geopend tijdens de vakanties en door de week volgens schema. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig waaronder een winkeltje en kluisjes. Tot gauw!
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingJaarlijks terugkerend feestje in Colijnsplaat op de Oude Haven. Start om 18.30 uur met Djangus op het Peeland Podium. Kom gezellig buurten, ontmoet oude bekenden en geniet van lekker eten en mooie muziek. Tot zaterdag 29 juli!
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingElke maandag tot en met 31 augustus rijdt er een zomerbus tussen Goes en Noord-Beveland. Meerijden met deze semi-cabriobus is een unieke beleving. In de Amerikaanse bus rijdt een gids mee die onderweg over de stopplekken en de omgeving vertelt. Iedereen in het bezit van een ZeelandPas kan onbeperkt meerijden.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingHavenfeesten (op Havenplein en bij Molen de Korenbloem) van 4 t/m 6 augustus met dorpsontbijt, shantykoor, BBQ & Cocktailbar, hele dag mosselen, springkussen voor de kinderen, demo brandweer, wateractiviteiten en nog veel meer.... Optredens o.a. van Grad Damen en Isabel Provoost.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingSinds 2003 worden de gezellige Colijnsplaatse Dagen gehouden in het tweede weekend van augustus, voorheen bekend als de Visserijdagen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingKom eens een keer kijken bij de Pompoenwinkel in Geersdijk en zie hoe verschillende pompoenen en kalebassen groeien. Neem een kijkje in de kas, de bloementuin, bij de artisjokken en in de winkel. Ook kunt u even relaxen op het terras aan de vijver.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingLekker genieten in de buitenlucht op een paard tijdens een ontbijttocht of dagtocht. Ook losse huifkartochten en buitenritten te boeken. Voor alle ritten vooraf aanmelden. Meer info en reserveren op www.stalhouderijdekok.nl of via 06 -17256362.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingKom zelf je fruit plukken, elke donderdag in juli en augustus bij de Zelfplukkerij aan de Molenweg 3 in Colijnsplaat! Geopend tussen 13.00 en 17.00 uur. Rode, witte en zwarte bessen, frambozen, bramen en nog veel meer (let op niet alle soorten fruit zijn tegelijk rijp!) Meer informatie www.zelfplukkerij.nl
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingIn het zomerseizoen is de tempel dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur geopend. Ervaar de magie van de godin Nehalennia uit de Romeinse oudheid door het bezichtigen van de permanente expositie. Kijk voor alle info op www.facebook.com/nehalenniatempel of mail naar eenhoorntrec@gmail.com.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingOp zaterdag 6 mei van 11.00 tot 16.00 uur wordt er in en rondom de Katse kerk door vele vrijwilligers een lentemarkt georganiseerd. Alle inkomsten komen ten goede aan de restauratie van de kerk en het Nieuw-Zeelandhuis. In het tuincaf├ę kunt u genieten van diverse dranken met iets lekkers erbij van de ÔÇťKatseÔÇŁ thuisbakkers.
  Druk artikel af Verstuur artikel

(1) 2 3 4 5 »