Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje
(1) 2 3 4 »
Originele afbeeldingGa heerlijk zwemmen in het Wissebad te Wissenkerke! Geopend tijdens de vakanties en door de week volgens schema. Er zijn diverse faciliteiten aanwezig waaronder een winkeltje en kluisjes. Tot gauw!
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingOp zaterdag 6 mei van 11.00 tot 16.00 uur wordt er in en rondom de Katse kerk door vele vrijwilligers een lentemarkt georganiseerd. Alle inkomsten komen ten goede aan de restauratie van de kerk en het Nieuw-Zeelandhuis. In het tuincafé kunt u genieten van diverse dranken met iets lekkers erbij van de “Katse” thuisbakkers.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingOp 27 april kunt u uitgebreid Koningsdag vieren in Kamperland. Een compleet feest dat start om 10:00 uur en eindigt om 23:00 uur. We beginnen met het volkslied, optocht en familie spelen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingOp vrijdag 10 maart a.s. om 19.30 uur wordt voor de 6e keer het Noord-Bevelands Darttoenooi georganiseerd in de Kroon te Wissenkerke. Maximaal 32 spelers, dus voordien inschrijven want... VOL = VOL. Wie wordt er dit jaar kampioen?
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingKom eens een keer naar de bingo in het Casembroothuis te Kamperland. Op zaterdag 11 februari start de kinderbingo voor € 3,00 per kind om 18.30 uur. Om 20.30 uur is de ronde voor de volwassenen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingU bent van harte welkom a.s. zaterdag 10 december in Geersdijk waar een nostalgische kerstmarkt wordt georganiseerd. Kom deze dag sfeer proeven en genieten in een mooi verlichte kerstomgeving.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingSinterklaas en zijn pieten zetten voet aan wal op Noord-Beveland. In Wissenkerke is er een welkomstrondje voor de Sint op 19 november om 10.30 uur aan het begin van de Dorpsweg met aansluitend een programma in de 'Zaal onder de Toren'. Voor hongerige maagjes tijdens de activiteit wordt gezorgd!
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingGezellige kerstmarkt in het kerkje van Kats en het Nieuw-Zeelandhuis op zondag 11 december van 11.00 tot 16.00 uur.
Met onder andere:
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingDe dagen worden weer donkerder. Het is weer tijd voor de warmte van het huis, voor de winterse sfeer met lichtjes en open haarden. Deze warmte en sfeer zijn te vinden op de Zeeuwse Winter Fair van 25 t/m 27 november op het schitterende Katshuis in Kats.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingZaterdag 29 oktober wordt de jaarlijkse Halloweenoptocht in Colijnsplaat georganiseerd door Brassband Wilhelmina. Op een kar gezeten en al spelend, trekken de muzikanten langs de huizen gevolgd door alle monsterlijk uitgedoste kinderen met als doel, zoveel mogelijk mensen de stuipen op het lijf te jagen en natuurlijk om snoep op te halen.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingDe avond wordt alweer vroeger donker. Nog even en de bladeren gaan vallen. Kortom we schuiven langzaam richting de herfst. Sommige zeggen eindelijk, want dan kunnen we weer genieten van bockbier. In HCR De Kroon is dit jaar wederom het Bockbierfestival, alleen nu groter, leuker en vooral nog lekkerder.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingOp zaterdag 10 september vindt het Boerenontbijt voor nieuwe inwoners plaats van 9.00 tot 11.00 uur in Proefboerderij de Rusthoeve (Noordlangeweg 42, 4486 PR Colijnsplaat). Dit ontbijt is voor nieuwe inwoners die zich sinds 1 augustus 2015 op Noord-Beveland hebben gevestigd. Wie nog geen uitnodiging heeft gehad, kan zich aanmelden via info@noord-beveland.nl bij de gemeente.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingOp woensdag 3 augustus wordt een autopuzzelrit georganiseerd op Noord-Beveland. Aan deze gezellige rit voor het hele gezin mag iedereen meedoen. Er is een aparte puzzelrit (C-klasse) voor onervaren rijders en toeristen. De ervaren rijders komen uit in de A-klasse. De rit, georganiseerd door MAC De Bevelanden en de ondernemers van Wissenkerke, laat de statige dijken en polderwegen van het eiland zien.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingOp woensdag 20 juli wordt weer een autopuzzelrit georganiseerd op Noord-Beveland. Aan deze gezellige rit voor het hele gezin, mag iedereen meedoen. Er is een aparte puzzelrit (C-klasse) voor onervaren rijders en toeristen. De ervaren rijders komen uit in de A-klasse.
  Druk artikel af Verstuur artikel

Originele afbeeldingOp 11 juni a.s. vindt de jaarlijkse Wiskerkse Feestdag plaats. Lekker slenteren over de markt en tussendoor genieten van andere activiteiten. Zo is er natuurlijk live muziek maar ook de nachtmarkt en een groot kinderplein. Een dag om alvast in je agenda te zetten en te bezoeken met je familie, vrienden, campingburen. Lees verder voor het hele programma.
  Druk artikel af Verstuur artikel

(1) 2 3 4 »