Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje
Informatie > Evenementen > Peerock
Peerock
Originele afbeeldingSinds 1994 vindt in juli het Peerockfestival plaats. Een avondvullend programma met verschillende muziekstijlen. Ieder jaar is er voor een band uit Colijnsplaat of omgeving de mogelijkheid om zich in de kijker te spelen. Naast local heros slagen de organisatoren er ieder jaar weer in om veel kwaliteitsacts op het podium te krijgen. Op Peerock speelden de afgelopen jaren Blöf (1x als beginnende band en 1x na de grote doorbraak), Fragment, Surrender, The Whisky Priests, the Brandos, the Nimmo Brothers, magic Frankie, The Sheer enzovoort.
Originele afbeeldingEen afwisselend programma, van reggae tot hardrock en soms afgewisseld door een snufje Blues. Het zal niet de eerste keer zijn dat een popgroep doorbreekt na een optreden op Peerock. Vaak maken ook verrassingen onderdeel uit van het programma. Denk bijvoorbeeld aan straatartiest Paka met zijn vuurspuwende motor Mathilda. Naast al het vermaak is Peerock ook een plek om alle oude bekenden weer tegen te komen en lekker bij te praten.

Gerelateerde informatie
  Druk artikel af Verstuur artikel