Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

Hotel Caf√© Restaurant De Kroon Populair

Voorstraat 17
4491 EV Wissenkerke
Telefoon: 0113-371324
Fax: 0113-372865
Bekijkhttp://www.hoteldekroonzeeland.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingGastvrij genieten staat hoog in het vaandel van dit familiehotel in Wissenkerke aan de Zeeuwse kust, aan de rand van het nationaal park "de Oosterschelde". Het hotel telt 11 kamers (ook familiekamers), alle modern en comfortabel ingericht en voorzien van douche, toilet, TV en internetaansluiting (Free WIFI). Noord-Beveland is een eindeloos eiland, dus te mooi om dit in één dag te ontdekken. Daarom bieden wij ook verschillende hotelarrangementen aan. Dus overdag lekker fietsen, wandelen, vissen, duiken, dagje strand en zee... Kortom genieten van ons mooie eiland. En 's avonds zal de kok u verwennen met een heerlijk diner.
Voor meer informatie hierover zie de website.

Originele afbeeldingDe kamerprijzen in 2014: √©√©npersoonskamer va ‚ā¨ 39,50 per nacht incl. ontbijt, tweepersoonskamer va ‚ā¨ 69,00 per nacht incl. ontbijt, driepersoonskamer va ‚ā¨ 94,00 per nacht incl. ontbijt. De prijzen zijn incl. ontbijt en excl. toeristenbelasting (‚ā¨ 1,10 pppn). Voor een uitgebreid overzicht zie onze website.
Het knusse restaurant biedt een uitgebreide kaart voor lunch en diner. Zowel vis-, grill- als vleesspecialiteiten (ook regionale producten) worden geserveerd. Een warm/koud buffet, een koffietafel of een diner voor uw familie, vrienden of personeel behoort ook tot de mogelijkheden. U vindt in de Kroon ook de mogelijkheid om te ontspannen in het gezellige café. Ontmoet er de plaatselijke bevolking, speel een potje biljart. Maar de Kroon biedt ook onderdak voor evenementen zoals: Live Muziek, Festival, Biljarttoernooi, Folkloredag, Wielerronde Noord-Beveland… Wij zijn het gehele jaar geopend (m.u.v. 1e Kerstdag) v.a. 08.30 uur, de keuken v.a. 12.00 uur.


Originele afbeeldingIn de ruim gesorteerde drankenkaart staat er zeker een lekker borreltje of biertje, maar liefst een keuze uit 55 verschillende biersoorten, voor u bij. Of geniet op het (verwarmd) terras waar geproefd kan worden van de gemoedelijke dorpssfeer. Een heerlijk Mövenpick ijsje is hierbij niet te versmaden. Of wat te denken van een huisgemaakt appel-amandelgebak, met meel van de molen uit Wissenkerke.

Wilt u vergaderen in de Kroon, dan kan dit in de afgesloten vergaderzaal. Voor alle bedrijven, verenigingen,... van Noord-Beveland, rekenen wij GEEN zaalhuur. De capaciteit is 30 personen en het gebruik van internet is geen probleem. Natuurlijk is uw vergadering ook te combineren met een lunch, koffietafel, buffet, diner...