Infogids Noord-Beveland Noord-Beveland Express Webcams Noord-Beveland Fiets- en wandelroutes Noord-Beveland Rondje met het pontje

De Pompoenwinkel Populair

Geersdijkseweg 20
4494 NK Geersdijk
Telefoon: 06-14572638
Bekijkhttp://www.depompoenwinkel.nl

Beschrijving:
Originele afbeeldingNet buiten Geersdijk treft u de Pompoenwinkel aan, gevestigd in een oude Zeeuwse schuur op ’t Hof Geersdijk. Hier kunt u van alles te weten komen over pompoenen en kalebassen. Op het land ziet u hoe de pompoenen groeien in de kas en in de volle grond. Borden geven u hierbij informatie en begeleiden u langs vele soort sierkalebassen, fleskalebassen en eetpompoenen. Daarnaast kunt u onze kruidentuin, zonnebloemen bezichtigen. Ook groeien er artisjokken, die uniek zijn in Nederland.

Originele afbeeldingIn onze winkel liggen gedurende het seizoen (augustus tot en met oktober) vele soorten sierkalebassen. Ook kunt u hier met pompoen en courgette verwerkte producten vinden zoals pompoenjam, courgette zoetzuur, pompoencake en pompoenolie. De eetpompoenen ontbreken uiteraard niet in het assortiment evenals verschillende cadeau-artikelen. Verder vindt u boven in de winkel vele verschillende gedroogde fleskalebassen. Een uniek drogingsverschijnsel dat alleen voorkomt bij fleskalebassen.

Originele afbeeldingEn wilt u even uitrusten? Ook dat kan bij de Pompoenwinkel. Buiten hebben wij een mooi terras waar u heerlijk in de zon of in de schaduw kan zitten. Op zaterdagen schenken wij ook thee en koffie en kunt u van allerlei pompoen verwerkte artikelen proeven!

U bent altijd welkom, op zaterdagen leiden wij u graag rond op ons bedrijf!